klomifent (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Bizonyos időpontokban a menstruációs ciklus, orvosa használni akarsz egy peteérés előrejelzési tesztre. Kövesse orvosa utasításait. Ovulation vezérli a luteinizáló hormon (LH). LH van jelen a vérben és a vizeletben nagyon kis mennyiségben során a legtöbb a menstruációs ciklus, de emelkedik hirtelen egy rövid ideig a közepén a menstruációs ciklus során. Ez az éles emelkedés, az LH-csúcs, általában ovuláció körülbelül 30 órán át. Egy nő valószínűleg terhességet ha van közösülés 24 órán belül érzékelése után az LH-csúcs. Peteérés előrejelzési teszt készletek segítségével tesztelheti ezt a nagy mennyiségű LH a vizeletben. Ez a módszer jobb előrejelzésére ovuláció mint a mérés napi bazális test hőmérséklete. Fontos, hogy a közösülés sor a megfelelő időben, hogy Önnek a legjobb a teherbeesés esélye.

Van esély arra, hogy a clomiphen születési rendellenességeket okozhatnak, ha nem születik, a teherbeeséssel. Hagyja abba a gyógyszer szedését és azonnal tájékoztassa orvosát, ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, miközben továbbra is figyelembe clomiphen.

Ez a gyógyszer okozhat homályos látást, olvasási nehézség, vagy egyéb látászavarok. Ez is okozhat néhány ember, szédülést vagy szédülés. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tiszta fejjel, vagy látni is. Ha ezek a reakciók válnak, kérdezze meg orvosát.