klomifent

Terápiás Osztály: Női nemi Agent

Használja a clomiphene

Farmakológiai Osztály: hormon

Klomifen valószínűleg működik megváltoztatásával hormon egyensúly a szervezetben. Nőknél ez ovuláció fordul elő, és előkészíti a testet a terhesség.

Klomifen is fel lehet használni más feltételek nőkben és férfiakban egyaránt a kezelőorvosa határozza meg.

Az alábbi információk kizárólag női szedő betegek clomiphen. Kérdezze meg orvosát, ha egy férfi és bármilyen kérdése van a készítmény alkalmazásával clomiphen.

Klomifen csak orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, klomifent egyes betegeknél a következő betegségek

Férfiaknál figyelembe clomiphene kezelésére meddőség oka az alacsony spermium termelés

Használata előtt klomifent

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert clomiphene, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a Klomifén vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát clomiphen. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegye klomifent kizárólag az orvos utasítása szerint. Ha kezdődik az 5. napon, számolja az első nap a menstruáció, mint 1. nap elején, az 5. napon, hogy a megfelelő adagot naponta akár több napig az orvos rendelt. Annak érdekében, hogy ne felejtse el bevenni a gyógyszert, pótolja ugyanabban az időben minden nap.

Az adagot a klomifen különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú clomiphen. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag clomiphen, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha nem emlékszik, amíg eljött az ideje a következő adag, vegye ki mindkét adagot együtt, majd térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ha kihagy több mint egy adag, kérdezze meg orvosát.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról klomifent működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Bizonyos időpontokban a menstruációs ciklus, orvosa használni akarsz egy peteérés előrejelzési tesztre. Kövesse orvosa utasításait. Ovulation vezérli a luteinizáló hormon (LH). LH van jelen a vérben és a vizeletben nagyon kis mennyiségben során a legtöbb a menstruációs ciklus, de emelkedik hirtelen egy rövid ideig a közepén a menstruációs ciklus során. Ez az éles emelkedés, az LH-csúcs, általában ovuláció körülbelül 30 órán át. Egy nő valószínűleg terhességet ha van közösülés 24 órán belül érzékelése után az LH-csúcs. Peteérés előrejelzési teszt készletek segítségével tesztelheti ezt a nagy mennyiségű LH a vizeletben. Ez a módszer jobb előrejelzésére ovuláció mint a mérés napi bazális test hőmérséklete. Fontos, hogy a közösülés sor a megfelelő időben, hogy Önnek a legjobb a teherbeesés esélye.

Van esély arra, hogy a clomiphen születési rendellenességeket okozhatnak, ha nem születik, a teherbeeséssel. Hagyja abba klomifent és azonnal tájékoztassa orvosát, ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, miközben továbbra is figyelembe clomiphen.

klomifent homályos látást okozhat, olvasási nehézség, vagy egyéb látászavarok. Ez is okozhat néhány ember, szédülést vagy szédülés. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a Klomifén, mielőtt a volánhoz, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tiszta fejjel, vagy látni is. Ha ezek a reakciók válnak, kérdezze meg orvosát.

Helyes használata clomiphen

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Óvintézkedések használat közben clomiphen

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Ovulációindukció Clomid, HCG, Pregnyl, chorion gonadotropin (hCG), Ovidrel, Novarel

A női meddőség Clomid, HCG, Pregnyl, chorion gonadotropin (hCG), Novarel, Ovidrel

Oligospermia Clomid, Serophene

klomifent Side Effects

klomifent

Szoptatás elnyomása Clomid, Serophene