kokain helyi

Használja a kokain

Nem injekcióhoz vagy szemészeti használatra.

Terápiás Osztály: érzéstelenítő Helyi

Használat előtt a kokain

Kémiai Osztály: amino-észter

A kokain okozhat lelki függőség (egy erős vágy, hogy továbbra is használja a gyógyszert, mert a “nagy” érzés is termel). Ez ahhoz vezethet, hogy a kokainnal való visszaélés (a gyakoribb használat és / vagy használata nagyobb mennyiségű kokain) és nagyobb az esélye a súlyos mellékhatások. Kokain okozta halál szív vagy légzési elégtelenség.

Kokain-fogyasztás, mint a helyi érzéstelenítő egy vizsgálat vagy a sebészeti beavatkozás nem valószínű, hogy pszichikai függőség vagy más súlyos mellékhatások. Azonban, ha a kokain felszívódik a szervezetben túl gyorsan, súlyos mellékhatások léphetnek fel. Emellett egyes emberek különösen érzékenyek a hatását a kokain. A nem kívánt hatások fordulhatnak elő ezek az emberek még kis mennyiségű gyógyszert. Mielőtt megkapta a kokaint helyi érzéstelenítő, meg kell beszélnie a használatát orvosával.

A kokain alkalmazzák csak, vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A kokain, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a kokain vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

A kokain okozhat súlyos mellékhatásokat, ha a betegnél. Ezért különösen fontos, hogy megvitassák a gyermek orvos a jó, hogy a kokain is olyan jól, mint a kockázatok használja.

Helyes használata a kokain

Mellékhatások, mint például a szédülés, szédülés, vagy gyors vagy szabálytalan szívverés, nagyobb valószínűséggel fordul elő idős betegeknél. Az idősek általában érzékenyebbek, mint a fiatalabb felnőttek a kokain hatásai között.

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben kokaint.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha megkapta a kokain, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Kokain használatával bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Kokain használatával bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Kokain használatával bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata kokaint az alábbiak közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja a kokain, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a kokain-fogyasztás. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Orvosa vagy a nővér fogja alkalmazni a legkisebb mennyiségű gyógyszer fog be a szükséges hatást az eljárás előtt.

A kokain és néhány metabolitok (anyagokat, amelyekre a kokain lebomlik a szervezetben) jelenik meg a vérben és a vizeletben néhány napon belül megkapja a gyógyszert. Vizsgálatok esetleges drogfogyasztás Ezután a “pozitív” a kokain. Ha kell egy ilyen teszt 5 napon belül, vagy úgy, miután megkapta a kokain, kérjük, közölje a felelős személy, hogy a közelmúltban kapott kokaint egészségügyi okokból. Hasznos lehet, hogy írásos tájékoztatást orvosától kifejtve, hogy miért a gyógyszert használtak, a dátum, amikor megkapta, és az összeget, amit kapott.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Óvintézkedések használat közben a kokain

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 2. melléklet Magas abúzus potenciál

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Helyi érzéstelenítés lidokain szemészeti, Lidoderm, bupivakain, Marcaine, epinefrin / lidokain, Novocain tetracaint helyileg, Xylocaine Jelly, Xylocaine viszkózus, ropivakain, prokain, bupivakain / adrenalin, mepivakain, Xylocaine Aktuális, Sensorcaine, Lidocream, Naropin, Akten, dibukain helyileg, Carbocaine, Polocaine, Septocaine, RectiCare

kokain Side Effects

kokain helyi