legjobb egészséges ételek nem eszik: görög joghurt, konzerv paradicsom, és így tovább

Egyes ételek olyan egészségesek ezek csillag minden táplálkozási szakértő listáján szuper élelmiszerek. De gyakran hiányzik az ilyen listán szereplő néhány alábecsült gyöngyszemei ​​hogy feltétlenül frissíteni a diéta.

Mi megérintette a táplálkozási szakértők, hogy megtudja, a kedvenc alulértékelt viteldíjat. Csak a kijelölt egész élelmiszerek, amelyek ismert, széles körben elérhető, megfizethető, és tápanyagban gazdag – és jó ízű.

Íme a legkeresettebbek.

Bab és a lencse valójában táplálkozás szupersztárok – gazdag fehérje, rost, összetett szénhidrátokat, vas, magnézium, kálium és cink.

Bonnie Taub-Dix, RD, szerzője Olvassa el, mielőtt megeszed, mondja az egészséges élelmiszerek, mint a bab és a lencse szembeszállni az ajánlás csak vásárolni a területet, a bolt. “Több száz alapvető élelmiszerek, mint a bab és a lencse bélés a polcokon a központban folyosókon, hogy nem hagyható figyelmen kívül.”

Bab sokoldalú és könnyen a pénztárcáját, és Taub-Dix azt sugallja, csökkentheti a nátrium konzerv bab körülbelül 40% -kal alaposan öblítsük ki a babot vízben.

Elisa Zied, MS, RD, szerzője Nutrition kéznél, azt mondja, “gazdag táplálkozás hüvelyesekben segítheti a fogyás, és kimutatták, hogy csökkenti az LDL [low-density -” rossz “- koleszterin] és emelje HDL [nagy sűrűségű – “jó” – koleszterin], “.

Dobd ezeket rögök a levesek, pörköltek, saláták, gabona medleys, vagy zöldek, vagy hozzon létre egy vega dip, mint hummus készült csicseriborsó, a bab pépesítése és hozzá a kedvenc fűszerekkel.

Görögdinnye mindenki kedvenc nyári gyümölcs. Hanem azért, mert annyira természetes édes, néhány ember használni, mert úgy gondolják, hogy ez a magas cukortartalmú.

Elizabeth Ward, RD, szerzője számíthat a legjobb, azt mondja, görögdinnye legyen vágott mindenki étrendjének. “Ez szórakoztató enni, édes, lédús, alacsony kalória, és tele van C-vitamin és az A, a kálium és a likopin. Mert annyira magas a víz, segít eleget folyadék igényeket.”

A bónusz, hogy a vastag héj tartja peszticidek messze a hús, ekkor nyerte el a helyszínen a Environmental Working Group “Tiszta 15” – a termék a legkevésbé növényvédőszer-maradékot.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …