légzés füst vagy a füstgázok – téma áttekintése

Ez gyakori köhögés néhány perccel azután, légzési füst vagy a füstgázok a tűz. A légzés vissza kell térnie a normális rövid ideig, körülbelül 30 percig. Ha a légzés nem tér vissza a normális, vagy ha a légzése rosszabbodik javulás helyett, fontos gondolni, hogy Önnél légzési nehézségek miatt füst belélegzése.

Csapdába zárt térben füst és füst Már korom körül az orr- vagy szájüregbe; Van arc égések; Már írták alá orr szőr; Van beszívta füst égő mesterséges anyagokkal.

Nehéz légzés; Zajos légzés; zihálás; Rekedt hang, baj beszéd vagy beszédképtelenség teljes mondatokat; Köhögés; Sötét színű váladék az orr vagy a száj; Változás a mentális állapot, mint például nyugtalanság, izgatottság, zavartság, vagy álmosság (levertség).

A gyermek erősen vérzett; A seb mély; Az élek a seb tátongó; A sebet spriccelő vér; Nem lehet megállítani a vérzést 10 perc után a közvetlen nyomás; Egy tárgy kilyukadt a bőrt, és még mindig a szervezetben; A vágás során a szem vagy a porc, az orr vagy a fül.

Tünetei közé tartozik a füst belélegzése

Komolyabb füst belélegzése okoz (ödéma), a légút. Ez a duzzanatot is fájt a hangszálak, ami megnehezíti az ember, hogy beszéljen. Szén-monoxid-mérgezés egy komoly aggodalomra ad okot a füst belélegzése sérülések.

Ha a füst belélegzése okoz súlyos tüneteket, vagy ha bármilyen nagy kockázatú körülmények, mint az asztma vagy a krónikus tüdőbetegség, értékelés az orvos van szükség.

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.