megtört szív szindróma kezelések és gyógyszerek

Nincsenek standard kezelési irányelvek kezelésére megtört szív szindróma. A kezelés hasonló a kezelés a szívroham, amíg a diagnózis egyértelmű. A legtöbb ember maradni a kórházban, amíg meggyógyul.

Miután ez egyértelmű, hogy megtört szív szindróma okozza a tüneteket, az orvos valószínűleg elő szív gyógyszereket, hogy vegye, miközben te a kórházban, mint az angiotenzin-konvertáló enzim (ACE) gátlók, béta-blokkolók vagy diuretikumok. Ezek a gyógyszerek segítenek csökkenteni a megterhelést jelent a szíved, amíg talpra, és segíthet megakadályozni a további támadásokat. Sok beteg, hogy egy teljes felépülés belül 1-2 hónap. Kérdezze meg orvosát, hogy milyen hosszú ideig kell folytatni, hogy ezeket a gyógyszereket, ha talpra állását, mivel a legtöbb lehet állítani egy idő után.

Eljárások, amelyeket gyakran használják a szívroham, mint a ballonos angioplasztika és stent elhelyezése, vagy még a műtét, nem hasznos kezelésében megtört szív szindróma. Ezek az eljárások kezelésére blokkolt artériák, amelyek nem az oka a megtört szív szindróma. Azonban a koszorúér-angiográfia gyakran használják diagnosztizálni pontosan mi az oka a mellkasi fájdalom.