Mellrákkezelés

A mell alkotja lebeny és csatornák. Minden emlő 15-20 nevezett csoportokra; lebeny. Mindegyik lebeny számos kisebb részekre nevű alkotva. Lebenykékben végén több tucat apró izzók; lehet, hogy a tej. A lebeny, lebenykékben, és hagymák kapcsolódnak vékony csövek nevezett; vezesse. Nagyítása Anatomy a női mell. A mellbimbó és a bimbóudvar jelennek meg a külső a mell. A nyirokcsomók, a lebeny, lebenykékben, csatornák, és más a belsejében a mell is látható.

Mindegyik mell is vér; és nyirokcsomók; hajók. A nyirokerek szállítására majdnem színtelen folyadék úgynevezett nyirok. Nyirok; hajó szállít nyirok között nyirokcsomók; csomópontok. Nyirokcsomók kis bab alakú struktúrák, amelyek; talált az egész szervezetben. Ezek szűrni anyagok nyirok és segít leküzdeni a fertőzéseket és a betegségeket. Klaszterek nyirokcsomók találhatók, közel a mell a hónaljban (a kar), a fenti a kulcscsont és a mellkasban.

A leggyakoribb típus a mellrák a ductalis; karcinóma, amely kezdődik a sejtek a csövekhez. Rák, hogy kezdődik az; lebeny vagy lebenykékben hívják lobularis carcinoma és gyakrabban megtalálható mind; mellek, mint más típusú emlőrák. Gyulladásos emlőrák egy ritka típusú; emlőrák, amelyben a mell meleg, vörös, és duzzadt.

Lásd az alábbi összefoglalók további információt a mellrák

Bármi, ami növeli annak esélyét, hogy kapok egy betegség; az úgynevezett kockázati tényező. Miután a kockázati tényező, nem jelenti azt, hogy kapsz rákot, hogy nem kockázati tényező, nem jelenti azt, hogy nem fog a rák. Beszéljen orvosával, ha úgy gondolja, hogy lehet az emlőrák kockázata.

Kockázati tényezők az emlőrák tartalmazzák a következőket

Idősebb korban a fő kockázati tényező a legtöbb rák. Annak az esélye, hogy rákot növekszik, ahogy öregszünk.

Mellrák kockázatértékelési eszköz használ egy nő kockázati tényezők becslésére neki emlőrák kockázata az elkövetkező öt évben, és éves korig 90. Ez az online eszköz célja, hogy kell használni egy egészségügyi szolgáltató. További információ az emlőrák kockázatára hívja 1-800-4-rák.

A gének a sejtek folytatni; Az örökletes információt, amely; kapott egy személy szüleinek. Örökletes emlőrák teszi ki; körülbelül 5% és 10% -a az összes mellrák. Néhány mutáns gének kapcsolódnak; emlőrák gyakoribb bizonyos etnikai csoportokban.

A nők, akik bizonyos génmutációk, például egy BRCA1 vagy BRCA2 mutációt, nagyobb a kockázata a mellrák. Ezek a nők is fokozott a petefészekrák, és lehet; fokozott kockázata más rákos megbetegedések. A férfiak, akik egy mutálódott; gén kapcsolatos emlőrák is nagyobb a kockázata a mellrák. További információkért lásd az alábbi összefoglaló az; Férfi Mellrákkezelés.

Vannak olyan vizsgálatok, amely képes észlelni (find) mutáns gének. Ezek a genetikai tesztek időnként tenni; tagjai családok magas a rák kialakulásának kockázatát. Lásd az összefoglalót Genetikai Mell és Nőgyógyászati ​​daganatok esetében; több információ.

Bármi, ami csökkenti annak esélyét, hogy kapok egy betegség úgynevezett védőfaktor.

Védő tényezők az emlőrák között a következő

Ezek és más jelek okozhatja mellrák vagy más körülmények között. Kérdezze meg orvosát, ha az alábbiak közül bármelyik

Kérdezze meg orvosát, ha bármilyen változást észlel a melleket. A; következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni

Négyféle biopsziás ellenőrzésére használt emlőrák

Döntéseket a legjobb kezelés eredményei alapján ezeknek a vizsgálatoknak. A tesztek adnak információt

Vizsgálatok a következőket tartalmazzák

Mindezek alapján a vizsgálatok, a mellrák van leírva, mint

Ez az információ segít az orvosnak eldönteni, hogy melyik a kezelések a legjobb a rák.

A prognózis (esélye a hasznosítás) és a kezelési lehetőségek függenek a következő

Az alkalmazott eljárás, hogy megtudja, hogy a rák átterjedt a mell vagy más; testrészek nevezik megállóhelyeken .; Az összegyűjtött információk az átmeneti folyamat határozza meg a betegség stádiumától. Ez; Fontos tudni, hogy a fázisban, hogy a tervben kezelésre. Az eredmények néhány vizsgálatra diagnosztizálására használt emlőrák is használják, hogy színpadon a betegség. (Lásd az Általános információk részben.)

A következő vizsgálatokat és eljárásokat is lehet alkalmazni; az átmeneti folyamat

Rák terjedt át a szöveten, a nyirokrendszer, a vér

Ha a rák átterjed egy másik része a test, ez az úgynevezett metasztázis. A rákos sejtek elszakadni ahol elkezdték (a primer tumor) és az utazás a nyirokrendszer vagy vér.

A metasztatikus tumor azonos típusú rák, mint az elsődleges daganat. Például, ha a mellrák átterjed a csont, a rákos sejtek a csont ténylegesen mellrák sejteket. A betegség áttétes emlőrák, nem csontrák.

Ez a rész bemutatja a szakaszában a mellrák. A mellrák a szakaszban alapul vizsgálatok eredményeit, hogy kész a tumor és a nyirokcsomókat eltávolítottuk a műtét során és az egyéb vizsgálatok.

Vannak 3 típusú emlő carcinoma in situ

Az I. szakaszban, a rák már kialakult. Stage I oszlik szakaszában az IA és IB.

Stage II oszlik szakaszában IIA és IIB.

In IIIA

Ebben IIIB, a daganat lehet bármilyen méretben és a rák átterjedt a mellkasfal és / vagy a bőr, a mell, és okozott duzzanat vagy fekély. Továbbá, rák terjedését a

Rák átterjedt a bőr a mell is lehet a gyulladásos mellrák. Lásd a gyulladásos emlőrák

Ebben a szakaszban IIIC, nincs tumor található a mell vagy a daganat lehet bármilyen méretű. Rák átterjedt a bőr, a mell, és okozott duzzanat vagy fekély és / vagy átterjedt a mellkas falán. Továbbá, a rák átterjedt

Rák átterjedt a bőr a mell is lehet a gyulladásos mellrák. Lásd a gyulladásos emlőrák

Ebben a szakaszban a IV, a rák átterjedt más szervek, a test, a leggyakrabban a csontok, a tüdő, a máj, vagy az agy.

Mert ductalis carcinoma in situ (DCIS) kezelési lehetőségek, lásd in situ ductalis carcinoma.

Mert kezelési lehetőségek az I. szakaszban, színpadi II IIIA és működőképes színpadi IIIC emlőrák, lásd Early, lokalizált vagy operábilis emlőrák.

Mert kezelési lehetőségek IIIB, IIIC működésképtelen szakasz, és a gyulladásos emlőrák, lásd lokálisan előrehaladott vagy gyulladásos mellrák.

Mert a kezelési lehetőségek a rák, amely kiújult környékén, ahol először kialakult, lásd Lokoregionálisan Időszakos Breast Cancer.

Mert kezelési lehetőségek színpadi IV mellrák vagy emlőrák, amely kiújult más testrészek, lásd metasztatikus emlőrák.

Gyulladásos emlőrák; rák, a rák átterjedt a bőr, a mell és a mell vöröses, és duzzadt, és tapintásra meleg. A; bőrpír és melegség fordulhat elő, mert a rákos sejtek blokkolja a nyirokerek a bőrt. A bőr a mell; is mutatják, a gödrös megjelenése hívott peau; d’orange (mint a bőr egy narancs). Lehet, hogy nincs semmilyen csomók a mell, hogy lehet érezni. Gyulladásos emlőrák lehet IIIB, IIIC stádiumban, vagy IV.

 Gyulladásos mellrák a bal mell mutatja peau d’orange és fordított mellbimbó.

Ismétlődő mell; rák rák, amely kiújult; (Jön vissza), miután azt nem kezelték. A rák jöhet vissza; a mell, a bőr, a mell, a mellkas falán, vagy a közeli nyirokcsomókban.

Különböző típusú kezelés áll rendelkezésre betegek mell; rák. Egyes kezelések szabvány (a jelenleg használt kezelés), és néhány jelenleg klinikai kipróbálás. A; kezelés klinikai vizsgálat kutatási tanulmány célja, hogy segítsen javítani a jelenlegi; kezelések vagy információt szerezzen az új kezelések a rákos betegek számára .; Amikor a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az új kezelés jobb, mint a; standard kezelést, az új; kezelés válhat a standard kezelést. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

A legtöbb mellrákos beteg a műtétet, hogy távolítsa el a rák.

Sentinel nyirokcsomó-biopszia a eltávolítása az őrnyirokcsomó a műtét során. A sentinel nyirokcsomó az első nyirokcsomó fogadására nyirokelvezetése egy tumor. Ez az első nyirokcsomó, ahol a rák valószínűleg terjedni. Radioaktív anyagot és / vagy kék festék beadása mellett a daganat. Az anyagot vagy a festék átáramlik a nyirok csatornák a nyirokcsomók. Az első nyirokcsomó, hogy megkapja az anyagot vagy színezéket eltávolítottuk. A patológus véleményét szövet mikroszkóp alatt keresni rákos sejteket. Miután a sentinel nyirokcsomó biopszia, a sebész eltávolítja a daganat emlőmegtartó műtét vagy mastectomia. Ha a rák sejtek nem találhatók a sentinel nyirokcsomó, előfordulhat, hogy nem szükséges eltávolítani több nyirokcsomók. Ha rákos sejteket találtak, több nyirokcsomó eltávolításra kerül egy külön Ision. Ezt nevezik a nyirokcsomók.

Műtéti típusok közé tartoznak a következők

Kemoterápia adható a műtét előtt, hogy távolítsa el a daganatot. Amikor adott műtét előtt, kemoterápia zsugorodik a tumor és csökkentik a szövet, hogy el kell távolítani a műtét során. Kezelésben kell részesíteni a műtét előtt hívják preoperatív kezelés vagy neoadjuváns kezelés.

Még ha az orvos eltávolítja a rák is látható; az időben a műtét, néhány beteg adható sugárkezelés; kemoterápia vagy hormonterápia a műtét után, hogy megöli a rákos sejteket, hogy marad. Kezelésben kell részesíteni a műtét után, hogy; kisebb a kockázata, hogy a rák vissza fog térni, az úgynevezett posztoperatív terápia vagy adjuváns; terápia.

Ha a beteg megy, hogy a mellét, emlő rekonstrukció (műtét, újjáépíteni a mell alakja után mastectomia) lehet figyelembe venni. Mell; rekonstrukció lehet tenni abban az időben a mastectomia vagy után bizonyos idővel .; A rekonstruált mell lehet a páciens saját (nonbreast) szövet; vagy használja töltött implantátumok sóoldattal vagy szilikon gél. Mielőtt a döntést, hogy egy implantátum; készült, a beteg hívja a Food and Drug Administration (FDA) Center for Devices és Radiológiai Egészségügyi meg; 1-888-INFO-FDA (1-888-463-6332), vagy keresse fel az FDA honlapján további információkat mellimplantátumok.

Sugárkezelés a rák kezelésére használó nagy energiájú röntgen-vagy más típusú sugárzás megöli a rákos sejteket, vagy tartsa őket a nő. Kétféle sugárkezelés. Külső sugárkezelés használ a gép a testen kívül, hogy küldjön sugárzás felé a rák. Belső sugárkezelés használ radioaktív anyagot zárt a tűk, magvak, vezetékek, vagy a katéter, amelyek helyezett közvetlenül vagy annak közelében a rák.

Külső sugárkezelés kezelésére használják mellrák. Belső sugárkezelés stroncium-89 (radionuklid) enyhítésére használják csont okozta fájdalom emlőrák, amely átterjedt a csontok. A stroncium-89 fecskendeznek egy vénába, és utazik, hogy a felszínen a csontok. Sugárzás felszabadul, és elpusztítja a rákos sejteket a csontok.

Az, hogy a sugárkezelés miatt részben attól függ, hogy a színpadon a kezelendő daganat.

Kemoterápia a rák kezelésére használó gyógyszerek megállítani a rákos sejtek növekedését, vagy megöli a sejteket, vagy megállás őket elválasztó. Ha a kemoterápiát szájon át vagy injekció formájában vénába vagy izomba, a gyógyszer a véráramba, és elérheti a rákos sejtek a szervezetben (szisztémás kemoterápia). Ha a kemoterápiát helyezett közvetlenül a cerebrospinalis folyadékba, egy szerv, vagy egy testüreg, mint a has, a gyógyszerek elsősorban a daganatsejteket érinti azokat a területeket (regionális kemoterápia).

Az, hogy a kemoterápia miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő. Szisztémás kemoterápia használják a mellrák kezelésére.

Mellrák

Hormonterápia a rák kezelésére, amely eltávolítja a hormonok, vagy blokkolja a cselekvés és megállítja a rákos sejtek növekedését. A hormonok olyan anyagok által mirigyek a szervezet, és kering a véráramban. Egyes hormonok is okozhat bizonyos rákos megbetegedések növekedését. Ha a tesztek azt mutatják, hogy a rákos sejtek a helyeken, ahol a hormonok tulajdonítanak (receptorok), gyógyszerek, műtét vagy sugárkezelés csökkentésére használják a hormonok, vagy blokkolja őket a munka. Az ösztrogén hormon, ami bizonyos emlőrákok nőnek, amelyet főként a petefészkek. Kezelés megállítani a petefészket, hogy az ösztrogén nevezik petefészek eltávolítása.

Hormon tamo- gyakran betegeknek adott korai lokalizált emlőrákos, hogy lehet távolítani a műtét és az; metasztatikus emlőrák (rák, amely átterjedhet más testrészekre). Hormon tamo- vagy; ösztrogének sejtekre hatnak az egész testet, és növelheti annak az esélyét; fejlődő méhnyálkahártya rák .; A tamoxifent szedő nők kell egy kismedencei vizsgálat minden évben, hogy vizsgálja meg minden; jelei a rák. Bármilyen hüvelyi vérzés, kivéve menstruációs vérzés, jelenteni kell az orvos a lehető leghamarabb.

Hormonterápia a luteinizáló hormon-releasing hormon (LHRH) agonista kap valamilyen menopauza előtti nőket, akik csak most diagnosztizálták a hormonreceptor-pozitív emlőrákban. LHRH agonisták csökkentik a test ösztrogén és a progeszteron. Buserelin egy LHRH agonista.

Hormonterápia aromatáz inhibitort kapott néhány posztmenopauzális nők, akik a hormon receptor pozitív emlőrák. Aromatázgátlók csökkentheti a szervezet ösztrogén blokkoló egy úgynevezett aromatáz enzim elforduljon androgén ösztrogén. Anasztrozol, letrozol, és az exemesztán vannak típusú aromatáz inhibitorok.

Kezelésére a korai lokalizált emlőrák, amely lehet távolítani a műtét, bizonyos aromatázinhibitorok lehet használni, mint adjuváns terápia helyett tamoxifen vagy után 2-3 éves tamoxifen használatra. A metasztatikus emlőrák, aromatáz inhibitorok tesztelnek klinikai vizsgálatok összehasonlítani őket, hogy a hormonterápia a tamoxifen.

Más típusú hormon terápia magában megesztrol-acetát, vagy az anti-ösztrogén terápia, mint például fulvestrant.

Mellrák

Célzott terápia egy olyan típusú kezelésére használó gyógyszerek vagy egyéb anyagok azonosítása és a támadás konkrét rákos sejteket anélkül, hogy károsítaná a normál sejtek. A monoklonális antitestek, tirozin-kináz-inhibitorok, a ciklin-függő kináz inhibitorok, mammalian target of rapamycin (mTOR) inhibitorok, és a PARP-inhibitorok típusú célzott terápiák használt emlőrák kezelésében.

A monoklonális antitest terápia a rák kezelésére használó antitestek történt a laboratóriumban, egyetlen típusú immunrendszer sejt. Ezek az antitestek anyagok azonosítására ráksejtekre vagy normális anyagokat, amelyek segítenek a rákos sejtek növekedését. Az antitestek tulajdonítanak anyagok és megölik a rákos sejteket, megakadályozzák a növekedés, vagy tartsa őket terjedését. A monoklonális antitesteket adott infúzió formájában. Ezek alkalmazhatók önmagukban vagy szállítására gyógyszerek, toxinok, vagy radioaktív anyagok közvetlenül a rákos sejteket. A monoklonális ellenanyagok alkalmazhatók kemoterápiával kombinálva, mint adjuváns terápia.

Típusai monoklonális antitest terápia tartalmazza a következő

Tirozin-kináz gátló célzott terápiás gyógyszerek blokkbiztosítások szükséges daganatok növekedését. A tirozin-kináz-inhibitorok használhatók más rákellenes gyógyszerek, mint adjuváns terápia. A tirozin-kináz-inhibitorok közé tartoznak a következők

Ciklinfüggő kináz inhibitorok célzott terápia gyógyszerek, amelyek blokkolják nevezett fehérjék ciklinfüggő kinázokat, amelyek hatására a rákos sejtek növekedését. Ciklin-függő kináz inhibitorok közé tartoznak a következők

Mammalian target of rapamycin (mTOR) inhibitorok blokkolják nevű fehérje az mTOR, amely lehet tartani a rákos sejtek növekedését és megakadályozzák a növekedés az új véredények, hogy a daganatok kell nőni. mTOR inhibitorok közé tartoznak a következők

PARP inhibitorok olyan típusú célzott terápia, amely blokkolja a DNS-javítás és rákot okozhat sejt pusztulását. A PARP-gátló kezelés is vizsgálták a betegek kezelésére tripla negatív emlőrák vagy tumorok BRCA1 vagy BRCA2 mutációt.

Mellrák

Egyes kezelések az emlőrák okozhat mellékhatásokat, amelyek továbbra is, vagy úgy tűnik hónap vagy év után a kezelés véget ért. Ezeket nevezzük késői hatásai.

Késői hatásai sugárkezelés nem gyakori, de tartalmazhat

Késői a kemoterápia függ az alkalmazott gyógyszerek, de tartalmazhatja

Késői hatások célzott terápia trastuzumab tartalmazhat

Ez az összefoglaló rész ismerteti kezeléseket is tanulmányozták; klinikai vizsgálatok. Lehet, hogy nem említi minden új kezelési tanulmányozzák .; Információ klinikai vizsgálatok elérhető az; weboldal.

A nagy dózisú kemoterápia őssejt transzplantáció egy módja, amely nagy dózisú kemoterápia és cseréje vért kialakítunk sejteket elpusztította a rák kezelése. Őssejtek (éretlen vérsejtek) eltávolítják a vérből vagy csontvelőből a beteg vagy a donor és fagyasztva tárolnak. Miután a kemoterápia befejezése után a tárolt őssejtek felolvad, és kapta vissza a beteg keresztül infúzió. Ezek reinfused őssejtek nőnek (és vissza) a szervezet vérsejtek.

Tanulmányok kimutatták, hogy a nagy dózisú kemoterápiát követően őssejt transzplantáció nem jobban működnek, mint a standard kemoterápiás kezelésére emlő; rák. Az orvosok úgy döntöttek, hogy most, a nagy dózisú kemoterápiát kell vizsgálni csak a klinikai vizsgálatok során. Mielőtt részt vesz egy ilyen vizsgálatban, ezért a nőknek; beszélni orvosukkal a súlyos mellékhatások, beleértve a halált, hogy oka lehet a nagy dózisú kemoterápia.

Egyes betegeknél, részt vesz egy klinikai vizsgálat lehet a legjobb kezelés választás. Klinikai vizsgálatok részét képezik a rákkutatás folyamatot. Klinikai vizsgálatok, hogy kiderüljön, ha új rákos kezelések biztonságosak és hatékonyak, vagy jobb, mint a standard kezelést.

Sok mai standard kezelése a rák alapuló korábbi klinikai vizsgálatokban. A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálat részesülhet a standard kezelés vagy az elsők között kap új kezelés.

A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálatokban is javítani az utat rák fogják kezelni a jövőben. Még ha a klinikai vizsgálatok nem vezetnek hatékony új kezelések, gyakran választ fontos kérdésekre, és segíthetik a kutatás előre.

Néhány klinikai vizsgálatokban csak olyan betegek esetében, akik még nem kaptak kezelést. Más vizsgálatok vizsgálati kezelések a betegek, akiknek a rák nem ütött jobban. Vannak klinikai vizsgálatok, amelyek próbára új módon megállítani a rák ismétlődő (jön vissza), vagy csökkentse a mellékhatások a rák kezelésére.

Klinikai vizsgálatok zajlanak sok részén az országban. Lásd a kezelési lehetőségei következő részben a linkeket a jelenlegi kezelési klinikai vizsgálatokban. Ezeket lekért lista a klinikai vizsgálatokban.

Egyes vizsgálatok történtek vala, hogy diagnosztizálják a rákot, vagy hogy megtudja, a színpadon a rák lehet ismételni. Egyes vizsgálatok kell ismételni, hogy milyen jól működik a kezelés hatásosságát. Döntéseket arról, hogy továbbra is, a változás, vagy hagyja abba a kezelést lehet alapozni az ezen vizsgálatok eredményét.

Egyes vizsgálatok továbbra is tenni időről időre a kezelés után véget ért. A fenti vizsgálatok eredményeit az is látható, ha az Ön állapota megváltozott, vagy ha a daganat kiújult (jön vissza). Ezek a vizsgálatok néha nyomon követési vizsgálatok vagy kivizsgálások.

A kezelés korai, lokalizált vagy operábilis emlőrák között lehetnek a következő

Sebészet

Posztoperatív sugárkezelés

Azoknak a nőknek, akik emlőmegtartó műtét, sugárkezelés miatt az egész mell, hogy csökkentse az esélyét a rák vissza fog térni.

Azoknak a nőknek, akik a módosított radikális mastectomia, sugárkezelés lehet adni, hogy csökkentse az esélyét a rák vissza fog térni, ha a következők bármelyike ​​igaz

Posztoperatív szisztémás terápia

Szisztémás terápia a használata a gyógyszerek, amelyek a véráramba, és eléri a rákos sejtek a szervezetben. Műtét utáni szisztémás terápia kap csökkenti annak az esélyét a rák jön vissza a műtét után, hogy távolítsa el a daganatot.

Műtét utáni szisztémás kezelés során adható attól függően, hogy

A menopauza előtti nők hormonreceptor-pozitív daganatok, nem több kezelésre lehet szükség, illetve műtét utáni terápia tartalmazhatja

Ebben posztmenopauzában lévő nők hormonreceptor-pozitív daganatok, nem több kezelésre lehet szükség, illetve műtét utáni terápia tartalmazhatja

Azoknál a nőknél, hormonreceptor-negatív tumorok, nem több kezelésre lehet szükség, illetve műtét utáni terápia tartalmazhatja

Azoknál a nőknél, HER2 / neu negatív tumorok, műtét utáni terápia tartalmazhatja

Nőknél a kis, a HER2 / neu pozitív daganatok, és nem a rák a nyirokcsomókban, nem több kezelésre lehet szükség. Ha van a rák a nyirokcsomókban, vagy a tumor nagy, műtét utáni terápia tartalmazhatja

Azoknál a nőknél, kis, hormon receptor negatív és HER2 / neu negatív tumorok (tripla negatív), és nem a rák a nyirokcsomókban, nem több kezelésre lehet szükség. Ha van a rák a nyirokcsomókban, vagy a tumor nagy, műtét utáni terápia tartalmazhatja

Preoperatív szisztémás terápia

Szisztémás terápia a használata a gyógyszerek, amelyek a véráramba, és eléri a rákos sejtek a szervezetben. Preoperatív szisztémás terápia kap csökken a daganat műtét előtt.

Ebben posztmenopauzában lévő nők hormonreceptor-pozitív tumorok preoperatív kezelés tartalmazhatja

A menopauza előtti nők hormonreceptor-pozitív tumorok preoperatív kezelés tartalmazhatja

Nőknél a HER2 / neu pozitív daganatok, a preoperatív kezelés tartalmazhatja

Azoknál a nőknél, HER2 / neu negatív tumorok vagy tripla negatív tumorok preoperatív kezelés tartalmazhatja

I. stádiumú emlőrák, színpadi II emlőrák, IIIA mellrák és színpadi IIIC mellrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Kezelése lokálisan előrehaladott vagy gyulladásos emlőrák; rák kombinációja terápiák, amelyek közé a következők

IIIB emlőrák, színpadi IIIC mellrák, színpadi IV mellrák és a gyulladásos mellrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Kezelése lokoregionális visszatérő emlőrák (rák, eljött újra a kezelés után a mell, a mellkas falán, vagy a közeli nyirokcsomók), lehetnek a következő

Lásd a metasztatikus emlőrákban részben található információkat kezelési lehetőségek emlőrák, amely átterjedt a testrészekre kívül a mell, mellkas falán, vagy a közeli nyirokcsomókba.

visszatérő mellrák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

A kezelési lehetőségek az áttétes emlőrák (rák átterjedt a távoli testrészek) között lehetnek a következő

hormonterápia

Postmenopausalis nőkben, akik még csak most diagnosztizáltak áttétes emlőrákos, azaz a hormon receptor pozitív, vagy ha a hormonreceptor nem ismert, a kezelés; tartalmazhat

A menopauza előtti nők, akik most diagnosztizáltak áttétes emlőrákos, azaz a hormon receptor pozitív, bánásmód magában

Azoknál a nőknél, akiknek a daganata hormonreceptor-pozitív vagy hormonreceptor ismeretlen, és átterjedt a csont, vagy a lágy szövetek csak, és akit kezeltek tamoxifen kezelés tartalmazhat

célzott terápia

Azoknál a nőknél, áttétes emlőrákos, azaz a hormon receptor pozitív, és nem reagáltak más kezelésekre, lehetőségek között célzott kezelés, mint például

Azoknál a nőknél, a metasztatikus emlőrákban szenvedő, amely a HER2 / neu-pozitív, a kezelés magában foglalhatja

kemoterápiás kezelés

Azoknál a nőknél, áttétes emlőrákos, azaz a hormon receptor negatív, még nem reagált a hormonterápia, átterjedt más szerv, vagy okozott tünetek, kezelés tartalmazhat

Sebészet

Sugárkezelés

Egyéb kezelési lehetőségek

Egyéb kezelési lehetőségek áttétes emlőrákban közé

metasztatikus rák. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Kezelése ductalis carcinoma in situ lehetnek a következő

duktális emlő carcinoma in situ. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

emlőrák, lásd az alábbi

Általános rák információk és egyéb források a National Cancer Institute, lásd az alábbi

Ez a rák információs összefoglalónak aktuális információkat a mellrák kezelésére. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók.

Adult Treatment Editorial Board.

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Felnőtt kezelési Editorial Board. Breast Cancer Treatment. Bethesda, MD: / típusok / mell / beteg / mell-kezeléssel. . [PMID: 26389406]