mértéktelen evészavar mítoszok és tények

Túl sok nem szokatlan – gondoljunk csak a Hálaadás, amikor dolgokat magad a kopoltyúk. De van egy nagy különbség az alkalmi túlevés és az egészségi állapot ismert falási zavar (BED).

Tévhit: az ágy nem igazi betegség. Végül is, aki nem evett egy egész zacskó chips vagy egy egész pint jégkrémet egy ülés?

Tény: Sok ember túl sokat esznek, ha egy darabig, különösen ünnepnapokon. Az emberek BED, bár a túlzott evés olyan késztetés, ami miatt nagyobb szorongást. Azt is rendszeresen előfordul. Emberek azzal a feltétellel, mértéktelen legalább egyszer egy héten, legalább 3 hónapig. Ez egy pszichiátriai rendellenesség szerint a DSM kézi azonosítására mentális egészségi állapotot.

Tévhit: Az emberek, akik a mértéktelen esznek minden túlsúlyos vagy elhízott.

Tény: Nem lehet megmondani, ha valaki az ágy csak nézi őket. Az emberek, akik a mértéktelen eszik minden formában és méretben. Hogyan lehetséges ez? Vegye figyelembe, hogy az étel mennyiségét és a kalóriák számát hozott során a “mértéktelen” -, valamint a sebesség, amellyel kalóriát égetsz – eltér egyénenként. Mégis sokan a betegség is baj ellenőrző súlyuk. Úgy gondolják, hogy mintegy kétharmada az emberek a betegség elhízott.

Tévhit: ágy a ugyanaz, mint a bulimia.

Tény: A felszínen, bulimia és az ágy elég hasonló. Az emberek a betegségek mind kényszeresen esznek nagy mennyiségű ételt, és ennek eredményeként, úgy érzi, szomorú, szégyelli, bűnösnek és az irányítást. Van egy kulcs különbség a körülmények, de: Miután egy mértéktelen, emberek bulimia megpróbál megszabadulni a plusz kalória “megtisztítását”, ami azt jelenti, hányás, a hashajtók vagy vízhajtók (vízhajtók), vagy túlzott gyakorlása.

Tévhit: BED ritka.

Tény: BED érinti sokkal több embert, mint a többi táplálkozási rendellenességek csinálni. Úgy gondolják, hogy a leggyakoribb étkezési rendellenesség az Egyesült Államokban, feltűnő több mint 6 millió sokan a világon egy bizonyos ponton életük során.

Iratkozzon fel ingyenes e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő falási zavar.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar