mesterséges táplálás és folyadékpótlás és az elhasználódott döntéshozatal: fog eltávolítása okoz fájdalmas halált?

Nem, mert a betegek, akik a végén az élet, a halál általában akkor fordul elő három követő 14 napon belül a mesterséges táplálás és folyadékpótlás leáll (az idő is függ legyengült a beteg, amikor a kezelést megszűnt). Jelentések a megfigyelésen alapul, az eszméletlen beteg jelzi, hogy a folyamat meglehetősen nyugodt, és nincs bizonyíték arra, hogy tisztában vannak a folyamat. Tudatos betegek, akik idősek vagy idegrendszeri károsodást szenvednek általában csúszik gyorsan kómába (alvó állapot -szerű hogy eredendően mentes fájdalom), és légy hasonló tudatában.

Anna Davie; Hogyan értsük (majd távolítsa el!) A rendetlenséget, amely magával rántja le; Előfordult már talált magának vágyakozva a tartalék és rendezett nappali szoba, konyha, és az otthoni irodákat egy bútor katalógus és akik akkor lehet élni ebben a világban? Nem rendetlenség, minden szépen a helyére – ez egy beállítás, amely utóbbi, ó, mintegy hét másodpercen itt a Földön! Tény, hogy van egy nagy, mozgalmas, esetleg rendetlen életben – az élet, hogy élvezheti sokkal több, ha …

Igen. Sok ez a bizonyíték megfigyelésén alapul azok, akik nagy tapasztalattal gondoskodó emberek számára, akik meghalnak, mint a hospice dolgozók. Úgy vettem észre, hogy a betegek, akik nem cső táplált tűnik, sokkal kényelmesebb, mint azok, akik. A gondozók is megfigyelték, hogy a tünetek, mint hányinger, hányás, hasi fájdalom, inkontinencia, torlódás, légszomj, többek között csökken, ha a mesterséges táplálás és hidratálás megszüntették, így a beteg sokkal kényelmesebb. Például, a betegek a tüdőgyulladás, az egyik leggyakoribb terminál események az idős páciensek vagy az emberek halálos betegsége, nem fog szenvedni annyi köhögés vagy nehézlégzés miatt felesleges nyálka termelés, ha nem kapnak folyadékot. Orvosi megfigyelés talált semmi arra, hogy a betegek, akik szenvedtek súlyos agykárosodást okoz maradandó élményt eszméletvesztés fájdalmat, amikor a mesterséges táplálás és folyadékpótlás leáll.