rák okai: népszerű mítoszt oka a rák

Tévhit: Az izzadásgátlók vagy dezodorok okozhat mellrák.

Tévhitek a rákról okok vezethetnek felesleges aggódni az egészségre. Tudja meg, hogy van-e valami igazság ezeket a közös mítoszok oka a rák.

Tévhit: Mikrohullámon műanyag tartályokat és pakolások kibocsátások káros, rákkeltő anyagok az élelmiszerekbe.

Ijesztő állítások keringenek az interneten, hogy a mindennapi tárgyak és termékek, mint a műanyag és a dezodor, titkos rák okai. Azon túl, hogy baj van, sok ilyen mítoszok okozhat, hogy aggódjon feleslegesen a helyzet a saját egészségére és az egészsége a család.

Mielőtt pánikba, vessen egy pillantást a tényeket.

Itt, a rák szakember, Rochester, Minnesota., Vesz egy közelebbi pillantást néhány népszerű mítoszt rák okainak és megmagyarázza, hogy miért, csak nem igaz.

Tény: Nincs meggyőző bizonyíték arra használatát hónalj izzadásgátlók vagy dezodorok mellrákot szerint a National Cancer Institute és más kutatás.

Egyes jelentések azt sugallják, hogy ezek a termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, mint például alumínium-vegyületek és parabének, hogy fel tudja venni a bőrön keresztül, vagy adja meg a szervezet a nick borotválkozás okozta. Nem klinikai vizsgálatok még adott egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy ezek a termékek hatása a mellrák. De a bizonyíték a szerint ezek a termékek nem okoznak rákot.

Ha még mindig aggódik, hogy a hónalj izzadásgátló vagy dezodoráló növelheti a rák kockázatát, válassza termékek, amelyek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, amely aggasztja Önt.

Tény: Mikrohullámú sütőben használható műanyag tartályok és pakolások biztonságos használata a mikrohullámú.

De műanyag tartályok nem használhatják a mikrohullámú megolvadhat, és potenciálisan vegyszerszivárgásához be az ételt. Így elkerülhető Mikrohullámon konténerek, hogy soha nem szánt a mikrohullámú, mint a margarin kádak, takeout konténerekben vagy felvert feltöltés tálak.

Ellenőrizze, hogy minden tartály használja a mikrohullámú van címkézve, mint a mikrohullámú sütőben.