rákkezelés mítoszok: valami igazság, hogy ezek a közös hit?

Téveszmék rák kezelése lehet, hogy úgy érzi, zavaros, vagy nem tudja, amikor kiválasztják a kezelést. Ismerje meg az igazságot, így kényelmesebbnek a rák kezelésére.

Ahogy előrelépés a rák kezelésében nőttek, akkor fedezték fel több lehetőséget, hogy megtanulják a tényeket ez a betegség. Mégis néhány félrevezető elképzelések a rák kezelésére is fennállnak.

, A rák szakember, Rochester, Minnesota., Segít leleplezni néhány leggyakoribb tévhiteket rákkezelés és magyarázza az igazság.

Az igazság: Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a pozitív hozzáállás ad előnyt a rák kezelésében, vagy javítja annak esélyét, hogy gyógyítható.

Mi a pozitív hozzáállás tehetünk minőségének javítása az életed során a rák kezelésére, és azon túl. Lehet nagyobb valószínűséggel maradnak aktívak, fenntartása kötődik a család és a barátok, és továbbra is a társadalmi tevékenységekben. Ez viszont fokozhatja az érzés jólét, és segít megtalálni az erőt, hogy foglalkozni a rák.

Az igazság: megtalálni a rák ellenszerét bizonyul sokkal összetettebb, mint mastering a mérnöki és a fizika szükséges űrrepülés.

Rák valójában egy nagy betegségcsoport. Minden lehet sok oka lehet. Fejlődése ellenére a diagnózis és a kezelés, az orvosok még mindig sokat kell tanulni, hogy mi váltja ki a sejt rákosodnak és miért egyes rákos betegek jobban, mint mások.

Ezen túlmenően, a rák egy mozgó célpont. A rákos sejtek továbbra is átalakulnak és változnak során a betegség. Ez ahhoz vezethet, hogy a rákos sejtek már nem reagálnak a kemoterápiás gyógyszerek, vagy sugárzás kezeléseket, hogy kaptak kezdetben.

Az igazság: Az orvos és az FDA, amely jóvá kell hagynia az új gyógyszerek előtt lehet forgalmazni, amelyek a szövetségesek. Mint ilyenek, hogy a biztonság kiemelt.

Sajnos, a tudományos tanulmányokat a biztonságát és hatékonyságát az új rákos kezelések hosszú időt vesz igénybe. Az esetlegesen a megjelenés vagy ólom a jelentések, hogy a hatékony új kezelések vannak letiltva.

Ha még mindig úgy gyógyítja kerül szándékosan visszatartják, kérdezze meg magától, hogy miért az orvos úgy dönt, hogy szakosodnak rákkutatás. Az orvosok gyakran bemegy a rákkutatás, mert egy családtag vagy barát a betegség által érintett.

Az orvosok, mint érdekelt abban, hogy a gyógyítás, mint bárki más, ugyanezen okból – ez érinti őket személyesen. Azt utálom, hogy egy szeretett a fájdalom, és nem akarja elveszíteni ezt a személyt. Azt is szeretnénk, hogy kímélje mások mit mentek keresztül.

Az igazság: Bár a rendszeres orvosi ellátás valóban növeli a képességét, hogy észlelni rák korai, nem garantálja azt. A rák egy bonyolult betegség, és nincs biztos módja annak, hogy mindig a megfelelő helyen azt.

Rutin átvizsgálása összefüggésbe hozták a csökkent a halálesetek rák a méhnyak, emlő, vastagbél és a végbél.

Az igazság: A legtöbb ember rákos kezelik ambuláns saját otthoni közösségek.

Időnként hasznos lehet utazni egy speciális orvosi gyógykezelési. Gyakran azonban az orvosok egy ilyen orvosi központ lehet dolgozni az orvosok a szülővárosában, így lehet a család és a barátok, és talán még folytassa a munkát.

Sok kutatás ment bele, hogy ez megkönnyíti az emberek élni, normális életet alatt rák kezelése. Például az olyan gyógyszerek már elérhető, hogy segítsen jobban kontroll hányinger. Az eredmény maga gyakran képes működni és aktív marad a kezelés során.

Az igazság: A rák egyes fajtái nem okoz fájdalmat.

Azoknak az embereknek, akik tapasztalattal rákos fájdalom, különösen az emberek előrehaladott rákos, az orvosok egyre inkább tudatában annak szükségességét, hogy ellenőrizzék az ilyen fájdalmat, és megtanulták, hogyan lehet jobban kezelni azt. Bár az összes fájdalmat nem lehet megszüntetni, akkor lehet szabályozni, hogy alig van hatással a napi rutin.

Az igazság: A legtöbb ráktípus, nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy biopszia – eljárást diagnosztizálására használt sokféle rák – okozza a rákos sejtek terjedését.

Vannak kivételek, de, amelyekben az orvosok és sebészek tisztában vannak. Például, tű biopszia általában nem használják a diagnosztizálására hererák. Ehelyett, ha az orvos azt gyanítja hererák, a here eltávolítása.

Az igazság: A műtét nem okoz rákot terjedni. Ne késlekedjen, vagy megtagadják a kezelés, mert ez a mítosz. Sebészeti eltávolításával rák gyakran az első és legfontosabb a kezelés.

Néhányan azt hiszik, ez a mítosz, mert úgy érzik rosszabb a helyreállítás során, mint ők a műtét előtt. És ha a sebész felfedezi a műtét során, hogy a rák sokkal fejlettebb, mint az első gondolata, higyjétek a műtét okozta kiterjedtebb rák. De nincs bizonyíték, hogy támogassa ezt.

Az igazság: Orvosa szabók a kezelés az Ön számára. Milyen kezelést kap attól függ, hol van a rák, akár mennyit is elterjedt, és hogyan is befolyásolja a szervezet működését és az általános egészségi állapot.

Egyre több, a rák kezelésére van szabva alapján a gének. Ezek a gének, amelyek te született, az látható, hogy a szervezet dolgoz fel bizonyos kemoterápiás kezelések és gyógyszerek eltérően valaki másnak a testébe. Genetikai vizsgálatok a rákos sejteket is segíthetnek a kezelést.

Az igazság: Ez rajtad múlik, hogy vagy nem akarja kezelni a rákos daganatot. Ön tudja eldönteni, ezt követően konzultációt orvosával és tanulni a lehetőségeket.

Egy személy a rák lehet választani, hogy lemond a kezelés, ha ő van

keresse fel orvosát