test tetvek betegség

Body tetvek apró rovarok, körülbelül akkora, mint egy szezámmag. Body tetvek élnek a ruházatot és ágyneműt és az utazás a bőrt naponta többször, hogy vérrel táplálkoznak. A leggyakoribb helyek harapás körül nyak, váll, hónalj, derék és az ágyék – helyek, ahol ruházati varrás legvalószínűbb, hogy megérintse a bőrt.

Body tetvek leggyakrabban a zsúfolt és egészségtelen életkörülmények, mint a menekülttáborokban és menedékhely a hajléktalanoknak. Body tetvek falatok terjedését bizonyos típusú betegségek és még okozhat járványokat.

Tünetek

Ruházat és ágynemű, amelyeket fertőzött szervezetben tetű kell mosni forró, szappanos vízzel és a gép száraz a forró ciklust.

Háborús menekülteket; Hajléktalan emberek; Természeti katasztrófák áldozatai

Body tetvek falatok is okozhat erős viszketés, és előfordulhat, kis területen a vér és a kéreg a bőrön át a helyszínen a harapásnyomok.

Keresse fel orvosát, ha a fokozott higiénia nem szünteti meg a fertőzést, vagy ha van is egy bőrfertőzés a karcolás a csípése.

Body tetvek hasonló fejtetű, de különböző szokások. Bár a fejtetű élnek a hajat és a fejbőrt a takarmány, a test tetvek általában él a ruhák és ágynemű. Utaznak, a bőre naponta többször, hogy vérrel táplálkoznak.

Másodlagos fertőzések. Ha test tetvek karcolás és ásni a takarmány a vér, akkor irritálja a bőrt. Ha megkarcolja, hogy enyhítse a viszketést, ez is irritálja a bőrt. Ha a bőr nyers ezekből irritációk, egyéb fertőzések alakulhatnak ki .; Bőrelváltozások. Ha fertőzött szervezetben tetvek sokáig, előfordulhat bőrelváltozások, mint például megvastagodása és elszíneződés – különösen a dereka köré, ágyék vagy comb .; A betegség terjedését. Body tetvek tudja látni, és elterjedt néhány bakteriális betegségeket, mint a tífusz, visszatérő láz vagy árok láz.

A varratok a ruhája a leggyakoribb hely a test tetvek petéiket (nit). Akkor válhat fertőzött szervezetben tetvek, ha jön a szoros kapcsolatot a személy, aki test tetvek, vagy ruházat vagy ágynemű, hogy fertőzött a test tetű.

Meddig gondolja, hogy már volt test tetű ?; Mik a tünetei ?; Hogy voltál fertőzött test tetű ?; Már elterjedt a fertőzés másokra ?; Milyen kezelési Próbálta ?; Van a krónikus egészségügyi problémák ?; Milyen gyógyszereket és kiegészítőket szed?

Okoz

Emberek, akik nagyobb a kockázata a test tetvek általában él zsúfolt, tisztátalan körülmények között. Tartalmazzák

Kutyák, macskák és egyéb háziállat nem terjedt test tetű.

Body tetvesség általában okoznak semmilyen gondja. Azonban a szervezet tetvekkel gyakran vezet szövődményekhez, például

Te vagy az orvos általában megerősítik a test tetvekkel keresztül szemrevételezni a test és a ruházati cikkek. A jelenléte a tojás és a mozgó tetvek megerősíti fertőzés.

Body tetvek első kezelés alapos mosás magát és a szennyezett terméket szappannal és meleg vízzel. Vegytisztítás és vasalás ruhát, nem lehet mosni is hatásos.

Kockázati tényezők

Ha ezek az intézkedések nem működnek, akkor próbálja meg egy over-the-counter krém vagy sampon – mint például a Nix és a RID. Ha ez még mindig nem működik, az orvos tud nyújtani egy recept krém. Tetvek-ölő termékek mérgező lehet az emberre, ezért kövesse az utasításokat figyelmesen.

szövődmények

Ha nem tud megszabadulni a test tetű saját, akkor lehet, hogy beszéljen a háziorvos.

A találkozó előtt, akkor érdemes írni a választ az alábbi kérdésekre

Diagnózis

A fizikális vizsgálat, az orvos megvizsgálja a bőrt és a varratok a ruhák.

Akkor általában megszabadulni a test tetű tisztítási magad, és minden olyan személyes tárgyait, ami fertőzött lehet. Mossuk fertőzött ágynemű, ruházat és törölközők a forró, szappanos vízzel – legalább 130 F (54 C) – és a gép szárítsa meg a magas hő legalább 20 percen keresztül.

Ruhát, hogy nem lehet mosni lehet szárazon tisztítani és vasalt.

Elemek, amelyeket nem lehet mosni kell lezárni egy műanyag zacskóba, és tárolja a meleg terület két hétig. Matracok, kanapék és egyéb kárpitozott bútorok tételeket kell meleg vasalt vagy permetezni tetű-gyilkos termékek kiküszöbölésére tojást varratok. Expozíció fertőzött elemeket kell kerülni két hétig.

Megakadályozzák a test tetvekkel, ne kelljen szoros fizikai kapcsolat vagy közös ágynemű vagy ruha bárki, akinek van egy fertőzés. Rendszeres fürdés és változó a tiszta ruhát, legalább hetente egyszer is segít megelőzni és terjedésének megfékezése test tetű.

Kezelés

Tünetek és kezelés

Felkészülés egy találkozót

1

Életmód és a hazai jogorvoslati

Care Notes 2s

Megelőzés

 1

2s

További információ a Body tetvek

)

További Body tetvek