választja vérnyomás gyógyszerek

Választott a magas vérnyomás gyógyszeres kezelés is bonyolult. Keresse meg, melyik a különböző kábítószer lehetőség az Ön számára megfelelő.

Több tucat magas vérnyomás gyógyszerek (magas vérnyomás elleni) áll rendelkezésre, mindegyik előnyeit és hátrányait. Az orvos írja elő egynél több magas vérnyomás kezelésére szolgáló gyógyszerek az Ön állapotát.

Ha magas a vérnyomása, vagy kialakulásának kockázata is, életmódbeli változások is segít megőrizni a szám ellenőrzés alatt. De szükség lehet gyógyszeres, valamint. Miután egy hatásos gyógyszert rend, a drogok, mint az előírt, figyeli a vér nyomást és életmódbeli változások segítségével tartani a vérnyomást ellenőrzés alatt.

életmódbeli változások

Akár kezd fejleszteni a magas vérnyomás (prehypertension) vagy van már (hipertónia), akkor vegye igénybe a életmódbeli változások, amelyek csökkentik a vérnyomást.

gyógyszeres lehetőségek

Életmódbeli változások csökkentheti vagy kiküszöbölheti a szükségességét gyógyszerek ellenőrzésére a vérnyomást.

Ha egy próba tétele életmódbeli változások nem elég, hogy ellenőrizzék a vérnyomás, akkor valószínűleg kap egy receptet, egy vagy több ilyen gyógyszert fenntartása mellett az életmód intézkedések.

Diuretikumokat (vízhajtó tabletták). Az orvos először azt sugallják, vízhajtók, amely eltávolítja a felesleges vizet és nátrium a szervezetből. Hogy csökken a folyadék mennyisége átáramló a vérerek, ami csökkenti a nyomást a érfalat.

Három típusú diuretikumok: a tiazid, loop és kálium-megtakarító. A közös nemzeti bizottság megelőzése, felderítése, értékelése és kezelése magas vérnyomás azt ajánlja, hogy a legtöbb ember igyekszik a tiazid diuretikumok első magas vérnyomás kezelésére és a szív kapcsolatos problémák magas vérnyomás.

Ha vizelethajtók nem elég, hogy csökkentheti a vérnyomást, orvosa javasoljuk, hogy adjon más vérnyomás gyógyszeres a kezelésre.

Béta-blokkolók. Néven is ismert béta-adrenerg blokkoló szerek, ezek a munka blokkolja a hatását a hormon epinefrin, más néven adrenalin. Ezek hatására a szív verni lassabban és kevesebb erő.

Gyakran felírt béta-blokkolók közé metoprolol (Lopressor, toprol-XL), nadolol (korgard) és atenolol (Tenormin).