vércukorszintmérő: hogyan kell kiválasztani

Választott a mérő

Sok fajta vércukorszintméröihez állnak. Itt van, hogy válasszon, amely megfelel az Ön igényeinek és életmód.

Ha Ön cukorbeteg, akkor valószínűleg szükség van egy vércukormérő mérni és kijelezni a cukor mennyiségét (glükóz) szintje a vérben. Gyakorlat, élelmiszer, gyógyszer, a stressz és egyéb tényezők befolyásolják a vércukor szintet. Egy vércukorszintmérő segítségével jobban kezelheti a cukorbetegség követésével ingadozása a vércukorszint.

Sok fajta vércukorszintméröihez állnak, az alapvető modellek Bonyolultabb méter több funkciók és beállítások. Az ára vércukorszintméröihez és tesztcsíkok változik, amint biztosítás. Tanulmány a lehetőségeket, mielőtt eldönti, hogy mely modellt vásárolni.

Amikor kiválasztja a vércukormérő, ez segíthet, hogy tudja az alapokat, hogyan működnek. Ahhoz, hogy a leggyakrabban használt vércukorszintméröihez, akkor először be egy tesztcsíkot a készülékbe. Akkor szúr egy tiszta ujjbeggyel egy speciális tűvel (lándzsa), hogy egy csepp vér. Gondosan érintse a tesztcsík a vér, és várjon egy vércukorszintértéket jelenik meg a képernyőn.

Amikor használni, és megfelelően tárolt, vércukorméröktöl általában pontosak, hogyan mérik a glükóz. Különböznek a típusát és számát funkciók kínálnak. Íme néhány tényezőt kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a vércukorszintmérő